Home » Genezing door Bio informatie therapie

Genezing door Bio informatie therapie

Jarenlang was voor het genezingsproces van de meeste ziekten het gebruik van zware medicatie nodig. Hoewel deze middelen bekend staan als effectief tegen bepaalde kwalen, is ook bekend dat ze bij veel patiënten bijwerkingen hebben. Voor deze laatsten wordt het genezingsproces veel schrijnender en soms pijnlijker. Om dit te verhelpen biedt de Bio informatie therapie een snelle diagnose, een pijnloze behandeling en een genezing zonder bijwerkingen. Het is een behandeling waarbij geen kunstmatige producten in het lichaam worden gebracht.
Dit komt omdat het lichaam zelf een uitzonderlijke genezende kracht heeft tegen al zijn agressies. Het heeft dus geen interventie van buitenaf nodig om agressie doeltreffend te bestrijden. Bio informatie therapie is gebaseerd op dit principe en herstelt het vermogen van het lichaam om te herstellen. Hierdoor kan het organisme het probleem bij de wortel aanpakken en zijn gezondheid herstellen zonder tussenkomst van buitenaf. Het is niet langer nodig om nachten in het ziekenhuis door te brengen of om te worden geïnjecteerd met soms gevaarlijke chemische stoffen.

Hoe werkt Bio Informatie Therapie?

Om te garanderen dat er tijdens en na de behandeling geen bijwerkingen optreden, maken de therapeuten over het algemeen gebruik van het BICOM-systeem. Dit is een geneeswijze waarbij geen stoffen worden gebruikt, zoals het principe is van Bio informatie therapie.
Tijdens een therapie van 30 tot 45 minuten zit of ligt de patiënt met de elektroden op zijn lichaam geplaatst. Hiermee worden de frequenties van elke stof in het lichaam getest om de goede en de ongezonde stoffen op te sporen. Eenmaal ontdekt, worden deze omgedraaid en naar de bron van het kwaad geleid. Een biochemische reactie wordt dan op gang gebracht om het lichaam in staat te stellen de disfunctie waarmee het wordt geconfronteerd, te overwinnen.
Er zij op gewezen dat deze therapie volkomen pijnloos is en geen bijwerkingen heeft voor de patiënten die ze ondergaan. Het helpt ook om de abnormale frequenties van het lichaam te herstellen en de oorzaken van allergieën weg te nemen.

hetgedachtenanal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven