Home » Life coach

Life coach

Iedereen kan op een moment komen in zijn leven dat je iemand nodig hebt die vaak buiten je eigen kennissenkring ligt om een keer goed te kijken naar waar je staat in het leven, waar je naar toe wil de komende tijd en hoe je er denkt te komen. Vragen die je soms ook niet alleen kan oplossen omdat de innerlijke rust je ontbreekt om de tijd te nemen en naar jezelf te luisteren. Omdat je bijvoorbeeld geen ervaring hebt om op deze manier te kijken naar je eigen functioneren. Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom een stukje begeleiding wenselijk is.

Wat kan je verwachten?

Die vraag is eigenlijk moeilijk te beantwoorden. Elke life coach heeft een andere invalshoek. Daarnaast is het ook belangrijk dat de persoon bij je past. En de vraag die er ook achter ligt is wel deze: Wat verwacht je eigenlijk zelf van een Life Coach? Als je zoekt op life coach Den Haag zijn er veel opties te vinden. Wat je bij iedereen kan verwachten is dat er geluisterd wordt en meegedacht wordt naar de vraag en de reden waarom je life coach zoekt. Is het alleen een luisterend oor waar je behoefte aan hebt of wil je ook bepaalde oefeningen leren om beter met situaties om te gaan? Uiteindelijk bepaal jij wat bij je past.

Het nut van een life coach.

Een topsporter die beter wil worden, heeft een coach nodig om zich beter te ontwikkelen, een muzikant die zich verder wil bekwamen zoekt een coach om hem vooruit te helpen. Maar als je als mens beter wil functioneren, meer diepgang wil bereiken of gewoon een steun in de rug nodig hebt, voelen de meeste mensen zich bezwaard om een life coach in te schakelen. Terwijl het nut en het voordeel wat je ervan hebt al zo vaak bewezen is dat het bijna vreemd is dat op dit gebied mensen vaak twijfelen. Maar wie wil groeien heeft soms hulp nodig en dat zorgt voor betere resultaten.

 

hetgedachtenanal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven