Home » Medium in Den Haag

Medium in Den Haag

Het verlies van een dierbare is buitengewoon moeilijk om mee om te gaan. De dood laat een leegte achter die lang kan duren om te vullen. Het genezingsproces is moeilijk en soms kan iemand verlangen om nog een keer met hem of haar te communiceren.

Er zijn veel dingen die onuitgesproken bleven. En hun onverwachte overlijden kan je ook een schuldgevoel geven dat je niet eens de kans hebt gekregen om echt afscheid te nemen van je dierbaren. Nu kunt je van de schuld afkomen door met de geest te communiceren.

Medium Den Haag:

Medium Den Haag biedt je de kans om voor de laatste keer te communiceren met de geest van je dierbaren. Nu kunt je antwoorden krijgen op jouw ongevraagde vragen die je dwarszitten en je 's nachts wakker houden. Medium Den Haag gaat een verbinding vormen tussen deze wereld en de spirituele wereld waardoor je verbinding maakt met de geest van de overledene. Het medium communiceert met de geest en brengt uw boodschap vervolgens over op de geest.

Is het authentiek?

Dit hele ding lijkt misschien een beetje twijfelachtig, omdat je alleen indirect via het medium kunt communiceren. Wat als het oplichterij is? Om het vertrouwen van de klant te winnen, zal het medium authentieke bewijzen leveren over de geest die de klant wil bereiken, waardoor ze geloven dat dit hele ding legitiem is. Medium zal dan pas proberen contact te maken met de geest nadat hij zich ervan heeft vergewist dat de klant tevreden is met de geleverde bewijzen.

de verbinding

Soms kan de verbinding met de geest niet tot stand worden gebracht en blijven de vragen van de cliënt onbeantwoord. Dit kan een buitengewoon teleurstellende en vreselijke ervaring zijn. Maar in werkelijkheid betekent het dat de persoon iets anders nodig heeft. Na de toestemming van de persoon te hebben verkregen, zal het medium andere methoden gebruiken om vast te stellen wat de werkelijke behoefte is en hoe deze het best kan worden vervuld.

 

hetgedachtenanal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven