Home » Wist je dat er een effectief Lyme protocol bestaat?

Wist je dat er een effectief Lyme protocol bestaat?

Als bij jou de ziekte van lyme is geconstateerd dan kan dat best even schrikken zijn. Er is namelijk in de reguliere geneeskunde niet echt een antwoord op. Echter, er is een lyme protocol dat wel hele goede resultaten geeft, maar dit vind je enkel in de alternatieve hoek. Zo’n lyme protocol kan je aangeraden worden door je huisarts, maar meestal komen mensen er zelf bij terecht als ze naar goede informatie zoeken. Het idee achter dit protocol is dat je je gehele lichaam helemaal in balans brengt, waardoor de lyme bacterie gemakkelijker overwonnen kan worden. Het lyme protocol richt zich dus niet zozeer op het uitroeien van die bacterie, maar werkt meer energetisch, richting meer balans.

Een lyme protocol dat echt werkt

Als jij al jarenlang aan de ziekte van lyme lijdt, dan kan het zijn dat je lichaam er simpelweg niet tegen kan vechten. Heel normaal in de huidige maatschappij, want we worden constant blootgesteld aan ontzettend veel stress. Als jij van lyme wilt herstellen dan moet je het vertrouwen in je eigen lichaam weer terugkrijgen, want je kunt dit best aan. Zolang je lichaam in balans is en het krijgt wat het nodig heeft kun je die lyme bacterie helemaal zelf uitroeien en je gezondheid weer terugkrijgen. Met dit lyme protocol krijg ook jij dat voor elkaar. Als je benieuwd bent naar de ervaringen van mensen met dit protocol dan moet je vooral even googelen naar de resultaten. Je zult versteld staan.

Gevolgen van de ziekte van lyme

Het is niet voor niets dat lyme zo’n grote impact heeft op mensen, want je kunt er werkelijk dood- en doodmoe van worden. Mensen voelen zich ineens tien tot twintig jaar ouder, en hebben nergens meer energie voor. Ze vallen uit op hun werk en hun sociale leven gaat ook op een lager pitje. Ben jij daar ook helemaal klaar mee? Google dan op een natuurlijk lyme protocol, want daarmee is de kans groot dat je het overwint.

hetgedachtenanal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven